Вежди Рашидов и Йордан Кръстанов от ГЕРБ-СДС донесоха надежда на Лилково

Сгушеното в зелената прегръдка на Родопите селце Лилково посрещна на големия празник Благовещение вчера малка, но уважавана група кандидати за народни представители от коалицията ГЕРБ-СДС. Сред тях бяха политикът и голям скулптор Вежди Рашидов и Йордан Кръстанов от СДС, който е председател на Асоциацията на оранжерийните  производители в България и собственик на оранжерия.

Вежди Рашидов и Йордан Кръстанов на среща с избиратели в Лилково

На този истински семеен празник, който предвещава на Дева Мария раждането на Спасителя, г-н Кръстанов избра да е със съпругата си – майка на двете му дъщери. Жителите на Лилково радушно посрещнаха гостите, обещаха да ги подкрепят на изборите, като гласуват с бюлетина №2. Хората изказаха с прости думи желанието на българите този път наистина да има правителство и то да е оглавено от ГЕРБ-СДС.

Йордан Кръстанов на предизборно посещение в Лилково

Симпатизанти на СДС, каквито има пръснати из цялата страна, след като попитаха Йордан Кръстанов къде е в листата (№103, отговори той), казаха, че ще го подкрепят, защото СДС е кауза, минало и бъдеще.
Живеещите в Лилково помолиха видните гости да се застъпят за стария храм „Свети Архангел Михаил“, чиито красиви стенописи чезнат под патината на времето, а покривът плаче за ремонт.

Йордан Кръстанов, Вежди Рашидов и Георги Мараджиев е храма „Свети Архангел Михаил“ в Лилково

„Искам да ви помогна и ще го направя“, обеща Вежди Рашидов, който в миналото бе министър на културата.