Йордан Кръстанов и Тони Симидчиева кандидати за народни представители от СДС в Пловдив и областта

СДС в Пловдив и областта влезе в изборния маратон с най-добрите състезатели – Йордан Кръстанов и Тони Симидчиева.
Йордан Кръстанов и Тони Симидчиева от Съюза на демократичните сили в Пловдив и областта получиха днес подкрепата и искрените пожелания на съпартийци и симпатизанти за поредните у нас парламентарни избори.
Двамата избраници на най-автентичната синя партия СДС – майка на всички демократични формирования у нас, ще потърсят доверието на избирателите с почтените си биографии на  успели личности и общественици.
Коалицията ГЕРБ-СДС е с номер 2 в бюлетината, а Йордан Кръстанов е трети в листата за област Пловдив, с преференция 103. Той е член на националното ръководство на партията и координатор за Южен централен район.
Кандидатите за народни представители от Пловдив и областта Йордан Кръстанов и Тони Симидчиева
Йордан Кръстанов и Тони Симидчиева
Тони Симидчиева е под №7 (преференция 107) в градската листа на ГЕРБ-СДС. Тя е председател на Градския съвет на СДС в Пловдив.
Един от симпатизантите на двамата кандидат-депутати повдигна още повече духа им, като заяви, че е убеден, че досегашните избори не са раждали солидно управление в страната, единствено защото хора като Кръстанов и Симидчиева не са участвали в работата на парламента. „Едва когато вие влезете в Народното събрание, България ще има перспективата за напредък, стабилност и духовно възраждане“, Това изказване получи силни  аплодисменти от събралите се седесари.
„Времето е наше“, отговориха Тони Симидчиева и Йордан Кръстанов и обещаха да оправдаят доверието.