Симпатизанти поискаха победа и правителство от Йордан Кръстанов и Вежди Рашидов в Карловско

Вежди Рашидов, водач на изборната бюлетина на коалицията ГЕРБ-СДС за област Пловдив, и Йордан Кръстанов №103, се срещнаха днес със симпатизанти от гр. Баня, с. Христо Даново и гр. Сопот. Кандидатите за 49-ия парламент бяха спирани по улиците от хора, които от сърце им пожелаха коалицията не само да победи, но и да състави правителство, за да спре това безвремие.

Вежди Рашидов и Йордан Кръстанов на среща със симпатизанти в гр.Карлово

На петъчния пазар в Баня верни на СДС местни жители поздравиха Данчо Кръстанов със запазения знак победата V и се зарадваха да се запознаят един автентичен истински седесар, останал непоклатимо в партията вече повече от 30 години.

Местни жители от гр.Баня поздравиха Данчо Кръстанов със запазения знак на победата V

Вежди Рашидов обясни днешната кризисна ситуация в страната с думите „Фактурата на „Промяната“ я плаща народът“. Хората се оплакаха от високите цени, които им изяждат
увеличената пенсия. Казаха, че искат най-после в страната да има стабилно управление, за да се успокои животът, да поевтинеят храните и всичко да тръгне нормално, както беше преди три години.

Заедно с двамата избраници от бюлетина №2 бяха още ген.Константин Попов, областният координатор на ГЕРБ Георги Мараджиев и други кандидати за парламента.

Йордан Кръстанов на среща със симпатизанти в Карлово