Подкрепа за Йордан Кръстанов – трети в листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив област

Председателят на СДС Румен Христов и зам-председателят на партията, който е и кмет на Карлово – Емил Кабаиванов, дадоха своята категорична подкрепа за Йордан Кръстанов – трети в листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив област. Те призоваха неговите симпатизанти да гласуват с номер 2 в бюлетината и преференция 103.
Румен Христов заяви, че управлението на четворната коалиция на ПП, ДБ, БСП и ИТН е довело до последствия, които “счупиха” държавата. Докладът на финансовото министерство доказва това. Ако няма редовно и стабилно правителство нищо добро не ни чака, подчерта лидерът на СДС. На път сме Асен Василев и Румен Гечев отново да направят всеки българин “милионер” заради високата инфлация, припомни Румен Христов ситуацията при управлението на Жан Виденов.
Председателят на СДС Румен Христов, кмета на Карлово Емил Кабаиванов и Йордан Кръстанов

 

Румен Христов и Йордан Кръстанов

Йордан Кръстанов също беше категоричен, че служебните правителства никога не могат да доведат до така очакваната и жизненоважна за България стабилност. Той изрази увереността си, че само ГЕРБ-СДС могат да постигат това, защото имат и политическа воля, и достатъчно опит в успешни управления и решаване на кризи.

Председателят на СДС Румен Христов