Среща на председателят на СДС Румен Христов със симпатизанти от община Карлово

Председателят на СДС Румен Христов посети община Карлово, където се срещна с членове и симпатизанти на СДС. Румен Христов изрази увереност, че коалиция ГЕРБ-СДС ще постигне убедителна победа на 2 октомври, защото само тези две партии могат да извадят България от кризата.
Йордан Кръстанов и Румен Христов в община Карлово
Йордан Кръстанов , Румен Христов и кметът на Карлово Емил Кабаиванов
На срещата присъстваха и кметът на Карлово Емил Кабаиванов, евродепутатът Александър Йорданов и кандидатът на СДС в общата листа на ГЕРБ-СДС в Пловдив област Йордан Кръстанов, който е трети, с преференция 103.
Йордан Кръстанов поднася цветя пред паметника на загиналите Дългополци във войните
Йордан Кръстанов поднася цветя пред паметника на загиналите Дългополци във войните
По-късно в с. Дълго поле, община Калояново, се проведе среща с избиратели от общините Брезово, Калояново, Куклен и Марица.
След срещата Румен Христов, Александър Йорданов, Йордан Кръстанов, Емил Кабаиванов, кметът на Калояново Виктория Михайлова, председателят на общинския съвет Младен Петров и седесари, отдадоха почит и поднесоха цветя на мемориалната плоча на загиналите във войните за национално обединение жители на Дълго поле.
Председателят на СДС Румен Христосв, Евродепутатът от коалиция ГЕРБ-СДС Александър Йорданов, кмета на Карлово Емил Кабаиванов и Йоирдан Кръстанов
Председателят на СДС Румен Христов, Евродепутатът от коалиция ГЕРБ-СДС Александър Йорданов, кмета на Карлово Емил Кабаиванов и Йордан Кръстанов